box_top
menu_top
empty
  Despre noi  
 
  Viziune  
 
  Misiune  
 
  Valori  
 
  Ţinte strategice  
empty
menu_bottom
arrow
dots
arrow
dots
arrow
dots
arrow
dots
dots
arrow
dots
dots
arrow
dots
dots

Asociatia Copil Dorit

prezentarePDF
box_bottom

Despre noiAsociaţia Copil Dorit a fost înființată în anul 2007, la iniţiativa Pr. Tudor Peiu, fondatori fiind membri ai comunității Bisericii Sfânta Treime și Sfinții Martiri Brâncoveni de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București.
Scopul fundamental al Asociaţiei este contribuţia la îmbunătățirea educației oferite copiilor, sprijinind astfel familia şi comunitatea.
În perioada 2008-2011, Asociaţia Copil Dorit a desfășurat activități educaționale și de îngrijire pentru copii de vârstă preșcolară.
Începand cu anul şcolar 2011-2012, Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului a acordat Asociației fondatoare „Copil Dorit” autorizaţia de funcționare pentru unitatea de învățământ preuniversitar particular Școala Copil Dorit, cu nivel preșcolar şi primar, prin O.M. nr. 6206/7.11.2011.
Şcoala Copil Dorit are în prezent trei grupe de grădiniță (mică, mijlocie şi mare) și cinci clase de nivel primar (pregătitoare, clasa I, a II-a, a III-a și a IV-a), fiecare colectiv fiind format din cel mult 14 copii.
Întreaga lucrare filantropică și educațională a Asociației și a Școlii Copil Dorit a fost așezată sub ocrotirea Sfântului Ioan Evanghelistul - Apostolul cel iubit al Domnului Hristos, autorul Evangheliei a patra și al celor trei Epistole sobornicești - și a Sfântului Neagoe Basarab, domnitorul isihast care a lăsat spiritualității și culturii românești „Învătăturile lui Neagoe Basarab către fiul său Theodosie”.
box_bottomCauta doar in CopilDorit.ro
Copilul - floare
copilul-floare
box_bottom


Viziunea Şcolii Copil Dorit

• "O înaltă calitate şi eficienţă a educaţiei oferite într-un mediu şcolar sănătos şi moral, sigur şi echilibrat."
Şcoala Copil Dorit

arrow află mai multe
box_bottom

apel_donatori
 
footer
Prima pagină | Termeni şi condiţii | Contact | Harta sitului © 2011 Asociaţia Copil Dorit - Şcoala Copil Dorit cu nivel primar şi preşcolar